Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän...teläge

Kära vän
du är klämcheck
Top notch
Vid mekanisk vittring
sönderdelas bergsmaterial
utan att den kemiska
sammanstättningen
hos olika mineraler
förändras
Det säger mig
absolut ingenting
Du säger mig
Så mycket mer

Vän




Fri vers av Sjoerovare
Läst 316 gånger
Publicerad 2008-02-28 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjoerovare
Sjoerovare