Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Er är min, min är er....eller?

Jag gick förbi
en röd bil
en fiat var det
den var fylld
med röda kommunister
ge mej er bil sa jag
det är inte er bil
kamrater
det är lika mycket min
vi äger allt tillsammans
ingen äger något
det är min bil
fast ni har betalat den
konstigt..




Fri vers av Sjoerovare
Läst 271 gånger
Publicerad 2008-02-28 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjoerovare
Sjoerovare