Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycklighet heter det

hmm...
om varje männskiskas \"mål\"
med livet
var att se till att hon själv
var lycklig
hade det vatt en genuint
lycklig värld?
hade det? det borde väl va det..eller?
vem vet
Jag vet!
jag behöver dej
för att va lycklig
jag klarar
det inte själv
jag behöver er
vi behöver varandra
fast jag är inte
kommunist
dessutom
finns det alltid
dom som blir lyckliga
av andras
olycka
det funkar inte
vi är lycka

förresten, definitionen på lycka?
jag har tappat bort den.




Fri vers av Sjoerovare
Läst 288 gånger
Publicerad 2008-02-28 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjoerovare
Sjoerovare