Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför varför?

Varför bryr jag mig
även då jag säger
att jag inte gör det
känslan sitter där
även då jag säger
att jag kan stänga den ute
skrattar dom åt mig?
skrattar dom med mig?
eller åt mej
för att jag är en sån
som man skrattar åt
på ett positivt sätt?
jag borde inte bry mig
det var längesen
jag slutade lägga vikt
vid vad dom sa
jag försöker
strunta i det
jag lyckas nästan
men känslan finns där
trots att jag säger
att jag inte bryr mig

varför frågar man varför?




Fri vers av Sjoerovare
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-28 21:25



Bookmark and Share


  JamesDean VIP
för att man vill veta?

bra fråga, bra skrivet.
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Sjoerovare
Sjoerovare