Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bröder

Ska vi baka bröd?
frågade mamma
mig och mina bröder.
fast jag har inte
bröder i plural.
jag kunde haft
men nån ville
annorlunda
varför?
acceptera.
nej, jag vill inte.
tvinga mig inte.
bröder
blir bror
i singular




Fri vers av Sjoerovare
Läst 417 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-28 21:26



Bookmark and Share


  tanja georgsson
jätte fin Robin verkligen!
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Sjoerovare
Sjoerovare