Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genmäle


du må vara stark som jag
men inte ens med förenade krafter
lär vi slita cynismens bojor
de i köttet ingrävda

vi rör oss
men allvarligt talat
vart skulle vi ta vägen

vi är inte förbundna
vi har bara klibbat ihop
som gammal gummi

du kan lika gärna fatta
den intill din
placerade hand

det lär inte skaka
men heller inte skada
dispositionen




Fri vers av Maud Li
Läst 470 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-28 22:59



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Nej cynismens boja sliter man inte av i första taget
och det skriver du om så oerhört rakt och nobelt!!!!applåder!!!
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Maud Li
Maud Li