Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Labyrint

genom vacker labyrint
av höga välklippta buskar
hade hon slutligen funnit
platsen med skattkistorna

hon hade besökt den ofta
gått samma väg
nästan varje dag
under tiden av
några månader

men så kom dagar
av ytligt brus från
livet omkring,
av smärtsamma
konfrontationer

så hon tog sig inte tid att
besöka den heliga platsen

nästa gång hade hon
svårt att minnas
vägen
dit







Fri vers av Pica pica
Läst 270 gånger
Publicerad 2004-04-11 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica