Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De orörda tingen


Urminnesstenar


Mossbelupna gamla stenar


Många tidevarv har gått


Vårsolen flörtar förädiskt




Bunden vers (Haiku) av Piann VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-29 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP