Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är längtan?

när man känner att tårarna
har fastnat på vägen upp till ögonen,
när skratten inte kommer ifrån hjärtat
utan från halsen
och när ingenting man gör eller säger
har någon mening

när man känner
ånger
rädsla
panik
och samvetet som tränger ut alla känslor,
är det då
man är rädd att förlora någon
för någonting som inte går att göra ogjort?




Övriga genrer av fidelity
Läst 532 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-01 14:12



Bookmark and Share


  Maria T
Fin beskrivning av hur svår ångest kan vara
2008-04-25

  Dr Jimmy Johansson The 777
Var är din längtan?
2008-03-01

  Dr Jimmy Johansson The 777
Var är din längtan?
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

fidelity