Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

underbart är kort

när världen var färgad i grått
och när hela jag stank ångest
kom du
och lyfte upp mig till en annan nivå -
kärlekens
men bara för att släppa mig en gång till
och låta mig fortsätta livet
ännu längre ned




Övriga genrer av fidelity
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-01 14:21



Bookmark and Share


  Maria T
Kärleken kan göra underverk.
Men här handlar det om besvikelse
2008-04-25

  Larz Gustafsson VIP
\"När viddernas lockrop tjöt tomma som skal, då tog du hand om det som fanns kvar\"
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

fidelity