Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemlighet



Förstå det mjuka i rösten
ett försvar är mitt nya sätt
att besvara dig
med stillhet
kring en oroande
blir du en del
ur min verklighet
tills vi ses igen .
I hemlighet begav sig
det svaga
påskyndandes hem
drömmandes igen
med oroandet
som blev en del
av min ärlighet

Förstå det mjuka i handen
en trygghet är mitt nya sätt
att bevara dig
med omtanksamhet
kring det oroande
i din svaghet
och till nästa gång
vi ses igen
blir du inte längre
min hemlighet





Fri vers av daniele
Läst 156 gånger
Publicerad 2008-03-01 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele