Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- rikoschett -




- rikoschett -



du visste intet
om rummet som var beklätt av finaste kaliber
du kände romantik
men inget av krutet som skjuter naivt
för du kände liv

så nu skulle du integrera
upplysa
sprida
hämta
liv

du trodde ett tag
på att föda
men
sen kom en kvarn som malde ner allt det där
så bort,
iväg med allt
för
du orkade intet mer
av liv





Fri vers av Själabarn
Läst 263 gånger
Publicerad 2008-03-01 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Själabarn
Själabarn