Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


det finns dom som älskar först och dom som älskar först när det är försent


han letade efter en hand mjuk som hennes
sådär len som han trodde att bara hennes hand kunde vara
han sökte efter hennes skratt i varje andetag
letade efter tecken på att hon forfarande ville vara hans
han brukade fastna i hennes tovor ibland
när hon hade glömt att kamma ur dom
och han kunde fastna i hennes sorgsna blick
få så ont att han tappade balansen
ändå var han facinerad över hur hon kunde
vara sådär sårbar men samtidigt så stark
hur hon kunde gråta ena stunden
och skratta efteråt igen
glittra med ögonen och bli som ny



















Fri vers av ulli
Läst 558 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2010-05-25 19:19



Bookmark and Share


  issac.a.m
Underbart skrivet..
bokmärker..
2010-08-13

    kapsyl
Så grymt vacker, kändes i hjärtat! Kärlek kommer i alla olika former men man vet. Du vet, och du förmedlade världsklassig kärlek!
2010-08-12

    99knivesinside
Sista raden är för vacker.
2010-05-26

  amber
Lite kaxigt av mig, men det där är jag!
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

ulli
ulli