Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en bravad

Här ligger faran som andas
hämdlöst förvarnat
så bestrider jag min begåvning
på fri fot i en ny grad
förväxling mellan himlen och jord
brister ner i kaos
regnmoln gömmer solen
när jag blundar för mina sju barn
Vilken idiot vilken bortförklaring
utan något roligt
viskandes springande
mellan vattenspridaren
vart ligger faran att andas
när kommer verkligheten
den jag ska bevara
med drömmar kan jag tala
tillsammans med lögner kan jag svara
fria fötter få mig att cirkulera
på brister ramlar jag ner
vilken idiot som hellst
kan vara som jag
mänsklighetens bravad




Fri vers av daniele
Läst 210 gånger
Publicerad 2008-03-01 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele