Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Come closer

 

Please come closer
dont wanna have this fight
I want you near me
want to be hold so tight
Your arms around me
Look into my eyes , look and see
The things they have to say
begging you to stay
My eyes shine so bright
Darling , stay with me tonight



©Susanne Strömstedt



 




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 295 gånger
Publicerad 2008-03-01 22:15



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
denna var känslofylld och uppmärksammad på ett berörande vis
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt