川柳 - senryu

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

川柳 - senryu




ord och...


ord och meningar
tolkbara sanningsverser

diktad paradox

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 509 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-02 04:06



Bookmark and Share


    99knivesinside
Precis så ja!
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer