Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack så JÄVLA mycket!!


Tack ska du ha!
Du gjorde min da\'
från nåt som var bra
till inget och ha!






Fri vers av Jessica91
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-02 11:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra rutet
2017-12-01

    ej medlem längre
I know the feeling! Alldeles på tok för väl!
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Jessica91
Jessica91