Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på den mörkare sidan


önskade aldrig det

skuggan som svans

när livet bakom


saknar ljus

 

 

 

 




Fri vers av Jer
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-02 11:21



Bookmark and Share


    Maria Malm
Bra uttryckt..
2008-03-02

  Nina V A
\"när livet bakom\" det som komma skall saknar ljus och skuggan ter sig som en lång utdragen svans, hur bryter man detta mönster -
du drar igång tanken rejält här, härligt!
2008-03-02

  Carlita
en dikt i spännande format och uttryck, gillar särskilt skuggan som svans
2008-03-02

  Laijza
verkligen bra, oliidligt bra
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer