Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom


För dessa känslor
kan jag släppa in dig

skoningslöst beskyddande
ser jag avvaktande på livet

på avstånd bemöter jag
rädslan med hoppet
om en bättre lösning


bland dessa vita lakan
börjar det bli ensamt att vakna.




Fri vers av daniele
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-02 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele