Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hav




Tungt befriande
något vackert
en lyftande kraft
genom liv
skapelsen är lättare
när döden är given
sökandes mot svårigheter
med befrielsen som binder
under vindens liknelse
bekräftar jag mina känslor
som ryker upp i brand

Ett soft undantag
någon kompliserad
blir något vackert
genom liv
skapar vi problem
sökandes efter en
tagen för att vara svag
under molnens hav








Fri vers av daniele
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-02 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele