Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skiter i vad världen säger

 

står naken där alla ser

skriker ditt namn

så högt att alla hör

 

ingen hemlighet längre

 




Fri vers av Noomi
Läst 343 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-02 19:58



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så befriande!!!!!!!!!!applåder!!!!
2008-03-17

  Manal
skönt att ha lättat på sitt hjärta.
ljuvligt
2008-03-11

    ej medlem längre
Tack för tips...precis så vill jag med göra...hehe
2008-03-03

  berxper
När hemligheter kommer ut brukar en lättnad infinna sig...
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Noomi