Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite skoj bara.... roliga idéer för att göra den bättre mottages..


..vibrator..

 

Jag jobbar på gatan

som betongklyvare

Jag vibrerar som satan

hela min kropp blir styvare

 

När jag tänker på dig

 

Du jobbar för det privata

som själavårdande kurator

Du lyssnar mest utan att prata

och drömmer dig bort till din vibrator

 

När du tänker på dig 




Övriga genrer av micke marin
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-02 19:59



Bookmark and Share


  Gronia
fyndig!! härlig dikt.
2008-03-29

  korpfjäder
Jupp. Så kan det vara. En eller annan dag. Mest en annan.
Härlig humor i det där du!!!
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin