Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte om detta säger mer om mig än det gör om dig men lite kul är det.


Utan att vara taskig



Du springer benen av dig i jakten
efter det som du kastat bort.
Tvivel kanske?

Du överdriver din förföljelse i ett
sista desperat försök
Varför?

Var hon speciell?
Var du korkad?

Med handen på hjärtat så är det
faktiskt roande att titta på en råttas
irrande i labyrinten utan att hitta rätt väg.

Eller finns det en rätt väg?

Styrs inte vår verklighet av det som vi gör och måste vi inte stå för den verklighet vi skapar?

Jag vill så gärna skratta med dig men jag tror inte du finner det lika roande som jag

så utan att vara taskig

skrattar jag åt dig




Övriga genrer av Patrik Andersson
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-02 23:01



Bookmark and Share


    sunnanvind
Klokorden haglar...roande text där jag sitter o klurar..*L
2008-03-10

  Laijza
ja, jag o mina bilder....titeln är hur kul som helst.
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson