Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ring 112, någon håller på att dö.

Jag kräver ingenting
Allting kan bli någonting

Det är så lite jag låter andra veta, nu
Allting blir så mycket bättre när det är tyst
Så låt det vara tyst, baby

Jag lovar att aldrig kräva någonting
Bara allting undgår att bli ingenting

Jag pressar ihop läpparna till leenden
“Man blir så vacker när man ler”
Säger dom i alla fall

Frida:
Är jag vacker nu, baby?




Tystnad

Bankande händer mot glas
Bort, bort, bort med allting
Slå, slå, slå ut allting




Andas

Jag frågar igen:
Är jag vacker nu, baby?




Fri vers av BABYSTAR
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-03 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BABYSTAR