Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målar tavlor i mina tankars fantasi






Jag målar tavlor i mina tankar

Jag målar gröna ängar med ett överdåd av blomster


Där finns gullvivor prästkragar vallmo violer blåklockor dom står där
så vackra i det vajande gräset


Beundransvärda vackra doftande underbara blommor


Jag målar en himmel helt blå med små stackmoln på


Jag målar solen den gnistrar så underbart med sitt gula sken


Jag målar och jag målar allt jag vill se i min fantasi


Fåglar som flyger uppe bland molnen


Nyckelpiggor som klättrar på grässtrån


Träden som står i skuggan och vajar i vindens takt


Ekar så kloka och stå stora ack så gamla


Där sätter jag mig och lutar mig tillbaka och bara tittar
på allt det vackra som omger oss i våran natur


Där är jag fri och lycklig som ett barn




Fri vers av Fånga dagen
Läst 245 gånger
Publicerad 2008-03-03 21:56



Bookmark and Share


    eva m h
Härligt!
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen