Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten




Silverstrimmor


som


Glimmar


Tindrande stjärnor


Sjärnfall i skyn


Himlen nattsvart


av mörker


Skenet av nattlampor


längs gatan


Knastrande skor


Hem i mörkret


Kylan svider


in på den bara kroppen


snabba fotsteg


ökar takten


Porten öppnas


Hemma igen inne i värmen


och tryggheten




Fri vers av Fånga dagen
Läst 192 gånger
Publicerad 2008-03-03 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen