Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningen.

 

 Doftande korkskruvar.

 Änglalika människokropp.

 Hur kunde du se min helhet?




Fri vers av P o e t r y S o f i e
Läst 452 gånger
Publicerad 2008-03-04 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P o e t r y S o f i e
P o e t r y S o f i e