Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.gone

försvunnen

har du någonsin undrat vad som skulle hända om du plötsligt försvann?

skulle någon sakna dig?

skulle någon leta efter dig?

eller skulle alla leva vidare utan att bry sig?




Övriga genrer av Rariel
Läst 342 gånger
Publicerad 2008-03-04 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rariel
Rariel