Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känseln

Jag gillar naglar som drar längs ryggen

Jag gillar en kram som håller fast mig

Jag gillar smekningen på min kind

Jag gillar den skrämmande gåshuden jag får


Jag älskar när du blåser i mitt öra att du tycker om mig

Jag älskar de små fotstegen av en fluga på min arm



Om du inte tror mig
så...


Jag älskar se dig sova och veta att du älskar mig lika mycket som du älskar mig

Jag älskar när du säger hur mycket jag betyder för dig


Men... vad jag älskar mest är

Att känna en liten hand som försöker nå runt mitt finger




Fri vers av Rariel
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-04 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rariel
Rariel