Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet, Lika lätt som en fjäder

Det är svårt att veta vad man vill, när man inte har några mål.
Det är svårt att se om det är mörkt.
Det är svårt att prata om ingen vill lyssna.
Det är svårt att andas om man drunknar.
Det är svårt att visa om ingen vill se.
Det är svårt att gråta utan tårar.
Det är svårt att röra om det inte finns något att ta på.
Det är svårt att älska om man inte vet vad man ska hata.

Var det verkligen 1 år sen? Sen vi kunde ligga i den här soffan... Se ut genom fönstret och se ut på molnen, som om tiden stog stilla.
Var det verkligen 2 år sen? Sen vi träffades... Vi sov tillsammans i samma säng utan att visa hur vi verkligen kände för varandra. Jag kände mig som 10 år igen...
Jag är ledsen att vi inte visade känslorna för varandra redan då. Om vi hade vågat...
Är det verkligen så? Har det verkligen varit så emellan oss?
Idag är vi som främlingar för varandra.
Ja... Som främlingar.

Det är svårt att visa känslor om man är rädd.
Det är svårt att leva om man vill dö.

Jag hoppas du har det bra med honom.
Jag saknar dig.
Förlåt.

Det är svårt att gå om det inte finns någonstans att ta vägen...




Fri vers av Rariel
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-23 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rariel
Rariel