Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tar du den, eller låter du den gå?


Vad väljer du?

Om du skulle få chansen?
Vad skulle du göra då?

Skulle du ta den?
Eller skulle du låta den gå?


Om du tar den
Kanske någon annan missar något

Om någon annan tar den
Ångrar du dig då?


Väljer du denna () till din äkta maka?
Vad stoppar dig?

Väljer du denna () till din äkta make?
Är jag så rädd?


En dag vill jag också våga ta chansen
Men just nu...

Vill jag bara låta dig gå




Fri vers av Rariel
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-03 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rariel
Rariel