Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något jag glömt...

Det var så länge sen
när slutade jag minnas
eller när började jag komma ihåg


Det tickar förbi
långt mörkt hår
med ett blått hårband



Vem är du för så länge sen?



Jag minns inte dina ögon
ditt ansikte
bara din kropp



Varför ger du såna sentimentala minnen?



En gammal vän?
Vem är du?
Hur kan jag ha glömt?


Du känns så långt ifrån
Du var så viktig för mig


När försvann du?
När slutade jag minnas?




Dessa sentimentala ögonblick utan minnen...









Fri vers av Rariel
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-03 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rariel
Rariel