Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku skriven på uppmaning av Vägverket


Övergångsstället

Statsbegravning -
Gående hänvisas till
andra sidan




Bunden vers (Haiku) av Lars Granström
Läst 499 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-04 19:45



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ja..den var fyndig..
2008-03-24

    Vilhelm Backman
STRÅLANDE BRA!
Vi tackar Vägverket och Lars ,för dagens höjdpunkt.
Vilhelm
2008-03-06

    BetweenTheLines
Briljant!
2008-03-05

    Scribble
skall läsas Umleitung, (Vägverkets fel!)
2008-03-04

    Scribble
...körande hänvisas till \"Umleiting\" (?)
Vägverkets bestämmelser.Roligt haikat!
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granström
Lars Granström