Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet




Samlar snäckor

Ger mig ro

Nakenheten omsluter




Bunden vers (Haiku) av Piann VIP
Läst 510 gånger
Publicerad 2008-03-05 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP