川柳 - senryu

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

川柳 - senryu




överrumplad


helt överrumplad

när önskad verklighet
överträffa en

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 435 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-05 19:39



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
verkligheten
överraskar...
slutar inte att
förvånas...
2008-03-05

  thyra
Glädje i senruyns form. Fint!
2008-03-05

    sunnanvind
En glad överraskning! Bra !
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer