Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stark i mig själv


Min egen väg

Jag går min egen väg
Går inte i ledband

Är fri av egen vilja
Känner mig stark i mig själv

Två starka människor tillsammans
Kan vara som dynamit

Eller också kan det
vara det ultimata

Det kan bli blixt och dunder
men på ett positivt sätt

Mycket intressant,
jag borde pröva




Fri vers av Piann VIP
Läst 380 gånger
Publicerad 2008-03-05 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP