Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara i nuet


Tidig morgon

Dimman ligger tung
daggen är våt i gräset

Jag känner mig som en älva
där jag tar mina tidiga morgonsteg

Låter tårna känna den kalla fukten
som smeker mina fötter

Jag känner mig så
levande i denna stund

Inga tankar, inget stressande
Bara vara här och nu i daggens famn




Fri vers av Piann VIP
Läst 421 gånger
Publicerad 2008-03-05 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP