Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människans litenhet inför livet


Vad vi inte vet

Idag var vi ovetandes
om vad som skulle hända.

Blå blinkande ljus
Jag tar emot.

Andra anländer
Vi går i väntans korridorer.

Beslut tages
Det kunde ha varit värre.

Men inget blir sig
likt efter detta.

Allt förändras
Så är livets gång.




Fri vers av Piann VIP
Läst 359 gånger
Publicerad 2008-03-05 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP