Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MODER JORD VI ÄLSKA DIG

Våran jord så rund

Våran fina stund

Men varför känner jag mig så dum

Vi tar inte hand om henne tillräkligt mycket

För att snart så kommer hon att explodera i stycken

Jag vill vara rädd om dig

Jag vill att du ska tro på mig

Vi som bor på denna jord

Får inte slösa bort dig , för det skulle vara som ett mass mord

Jag älskar dig så

Jag vill inte längre höra at du snart blåser bort

Jag hoppas att du stannar och att visstelsen blir mycket mer än kort




Fri vers av teaterapa
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-05 22:00



Bookmark and Share


  RiJoKu
Du sätter ord på alal vi unga människors tankar. Vi växer upp under ständiga hot om miljöförstörelse etc. Om vi tog till oss allt ont i denna värld vore det enda rätta att genast plocka fram snaran.
Men du skriver om det istälett på ett enligt mig helt OK poetiskt plan. MEn denna skulle kunna vara bättre.

Du har potential. Jobba på den!
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

teaterapa
teaterapa