Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd



Rädslan som mina tankar väcker

Tar sakta livslågan ur mig

Vänder ut och in på min mage

Låter mitt bröst vara i ett skruvstäd

Låter min kropp vara ständigt dubbelvikt

Jag är så Rädd

För mina egna känslor




Fri vers av Fånga dagen
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-06 08:26



Bookmark and Share


  Dessie 35
rakt ur mitt inre tog du dina ORD...SÅÅÅ fint
2008-03-06

    Melona
mycket bra skrivet

vilken känsla du levererar i dina ord
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen