Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnen.

Se, känna, höra, smaka.
Intryck, uppfattningar men
ingen reflektion.

Röster, bilder, färger, ljud.
Ting som rör sig men
allt är så stilla.

Regn, sol, stjärnor, himmel.
Klockan tickar men
tiden är stum.

Skrik, andetag, skratt, tårar.
Sakta leva vidare men
födda till meningslöshet.




Fri vers av Adnilos
Läst 405 gånger
Publicerad 2005-06-06 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adnilos
Adnilos