Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek utdelas solidariskt


Bägaren räcker inte till



Mitt hjärta är fyllt av kärlek.
Min kärlek svämmar över.
Bägaren räcker inte till.

Jag delar med mig frikostigt
Till de som behöver kärlekens värme.

En lapp uppsättes på anslagstavlan.
Kärlek utdelas så länge lagret räcker.





Fri vers av Piann VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-06 22:09



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Mirakler sker! Ju mer du ger, desto mer det finns! En härlig dikt!
2008-03-15

  berxper
Varmt och fint skrivet.
Så mycket kärlek!
Härlig läsning.
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP