Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt Jag Vill

 

 

är

att få känna luktärtens doft
en gång till

att höra barnens gapskratt
en gång till

att vakna med ett leende
en gång till

att höra din mjuka röst
en gång till

att få sjunka in i din famn

en allra första gång

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 333 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-07 19:22



Bookmark and Share


    Noomi
jag bara ler
och ååhhhhaar...
ljuvligt vackert..
2008-03-11

  Carola Zettergren
AHHH så oändligt
vackert!!!
2008-03-10

  Johan Bergstjärna VIP
Mmmmm.... fint! : )
2008-03-08

  Lyckohäxan Enediel
Åh...såklart jag skriver under på nästan mina egna tankar...jättefint!
2008-03-07

    johanni
Längtandes gott, gör mig varm.
2008-03-07

  J A Nicander
Så vacker längtan efter det som varit och hoppet efter möjligheten i framtiden. Tempuspoesi i hög form!
2008-03-07

  Lena Krantz VIP
mmmm....det är så levansvärda saker....allihop!
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol