Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spåra mönster

Jag har lärt mig, äntligen, att förlåta det jag inte förstår. Nu kan jag se med ömt överseende på hela världen. Jag kan älska dig för de gånger du inte låter dig omfattas, inhängnas av mig. Så underligt. Ömsom känner jag dig inte, ömsom är du både utom och inom mig. Som om ett annat universum hade bosatt sig under mitt skinn, en annan puls i mina ådror. Du är mig aldrig välkänd, heller aldrig främmande. Mina fingertoppar spårar mönster av sig själva i din hud. Du invaderar mig med sällsynt säkerhet. I vetskap om en outtalad rättighet är jag din. Det är främmande, skrämmande, och jag älskar det.













Övriga genrer av Attimi
Läst 399 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-08 13:53



Bookmark and Share


  Матрёшa
underbara vacka ord.. Fyllda av vishet o förstånd. I like! *bokmärks!*
2008-05-18

  Leif Furstedt
Välskrivet och vackert.
2008-03-13

  Mangal VIP
Språket dansar. Läser och tolkar. Rymmer flera bottnar. Varvade känslor. Vackert, intressant. Och titeln... ja, den är riktigt bra.
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi