Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har alltid varit så himla dålig på rubriker.

Lögner
Hjärtan som inte fungerar
Det är kanske allt som det egentligen är
Och det gör ont
Jätteont att det är du
Du som ljuger
Och att det är du som skär fler sår
I mitt hjärta

Vi knyter knutar efter knutar
Du och jag
Jag kommer inte ens ihåg
Hur underbart det kändes
När du kramade mig
När du blåste glitter på mig
Jag har glömt hur det känns
Att vara älskad

Du tror att jag inte märker
Men hur dum tror du att jag är?
Jag är inte blind
Vad ska man säga?
Vad finns det för ord att välja på?
\"Sanning\" är bara ännu en lögn

G E M I G L I V
istället för att kasta bort det
kittla mig
när din luft åker ner
i mina lungor
snälla bara en gång till?




Fri vers av BABYSTAR
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-08 21:36



Bookmark and Share


  Lollan_
åh. jag. tycker. om.
fast att jag stör mig en pytteaning på att de tre första styckenas alla meningar börjar på stor bokstav. Små bokstäver tycker jag blir lite mer... mindre stelt? fast texten är inte alls stel, inte orden. och gud så jag känner igen mig.
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

BABYSTAR