Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnornas Dag...

 

 

- jag vill inte...

- håll käft och gör som du är tillsagd!!

- pappa, var kommer barnen ifrån?

- fråga din mamma!

- men... jag vet att jag är värd mer i lön..

- ledsen, men vi kan inte betala mer just nu

- aaj, det gör ont..

(kör sitt race i alla fall.. aaah, sååå skönt)

- hur mycket ska du ha för henne?

- jaa.. med tanke på att hon är så ung
  och oskuld... 50 euro!

- är du bra på att suga?

- javisst - men det kostar extra..

- okej, bara jag får spruta dig i ansiktet...

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 412 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-03-08 22:32



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket bra skrivet
om en tyvärr alltför ofta
existerande verklighet!!!
och man behöver verkligen
inte vara manshatare för det
man behöver bara ha levt
som kvinna ett tag...
2008-03-10

  Lena Renman
Hej ja alla kvinnors dag, suck.. bra text säger mycket
lena
2008-03-09

  backsippa
Fy fan , så kan set inte vara, det är inte sant
2008-03-09

    ej medlem längre
Kvvinnornas dag är varje dag. Så också dina dagar i det du gör. Hoppas det är sanning!
2008-03-08

  Lyckohäxan Enediel
Ja du...allt står ju där så jag lämnar ett tassavtryck och applåderar.
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol