Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Natur


En ensam droppe



En ensam vattendroppe
vilande i daggkåpans skål
speglar i sin enkla renhet
hela världens skönhet
globalt förvrängd
av människan




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 566 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-03-09 18:22



Bookmark and Share


    Bim
...du kan...
2008-03-11

  noname_realmind
Den här fick jag tänka en stund över...
Så klingar den i... Mycket bra!
**applåd**
2008-03-10

  Carola Zettergren
SÅÅÅÅ BRAAA
på flera sätt!!!
2008-03-10

    Maria Malm
Ren och vacker bild.
2008-03-09

  Anders P VIP
återvy på det oförvrängda genom droppen i daggkåpan. fin bild
2008-03-09

  glittertindra
en text som ger fina bilder
2008-03-09

  Michaela Dutius
Underbara rader!
2008-03-09

  Bjarne Nordbö
Skönskrivna rader.
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors