Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man bli hel igen ?



Kan man bli hel

Kan en trasig

Själ bli hel igen

Efter att ha trampats på

Släpad i skiten

Tagit hårda fula ord

Blivit sårad

Så hårt att

inte längre

kunna eller våga

Lita på någon alls

Att någon skulle

Vilja mig väl

Att någon skulle

Älska fula mig

Tårar åter Tårar

En ensam själ

Gråter

i sitt

Sargade

Hjärta




Fri vers av Fånga dagen
Läst 202 gånger
Publicerad 2008-03-09 19:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man kan bli hel igen.
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen