川柳 - senryu

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

川柳 - senryu




sköna enkelhet


sköna enkelhet

varför strula till det
än bara vara

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 465 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-09 20:53



Bookmark and Share


    Noomi
mycket vacker och tänkvärd..
2008-03-17

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag skriver under till hundra procent till denna underbara haiku..Fint och tänkvärt/´B
2008-03-17

  Connie
I det sköna och enkla möter vi fullkomligheten!
2008-03-14

    sunnanvind
Precis! Så enkelt är det!
2008-03-09

  thyra
Det enkla är det fina!
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer