Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam Människa

Ensam människa är den hon är

Människor i tvåsamhet är två

Människor vet inte vad det är

att från att levat i tvåsamhet blivit i ensamhet

Människor som inte har vart sjuka vet inte hur det är

Dom saknar ofta empati

Jag gråter i mitt hjärta

När människor inte förstår

Jag är väldigt lessen just nu

Jag har inte alltid varit så ensam som jag är nu

Men det kan hända er alla

Så ta inget förgivet här i livet

Då kan man lätt hamna där ensamen

Jag gråter i mitt hjärta

Varje dag

Jag önskar jag hade samma lycka och ett liv fullt av liv igen






Fri vers av Fånga dagen
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-09 23:36



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Aj vilken vemodig text...den griper tag i mig...och jag vill ge diktjaget den största kramen!
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen